Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Πενηντάχρονος Βολιώτης φέρεται να βίασε και να ασελγούσε σε ανήλικη κοπέλα!
Πενηντάχρονος Βολιώτης φέρεται να βίασε και να ασελγούσε σε ανήλικη κοπέλα!

Πενηντάχρονος Βολιώτης φέρεται να βίασε και να ασελγούσε σε ανήλικη κοπέλα!

Θύμα του εργοδότη της φέρεται να έπεσε μια ανήλικη αλλοδαπή κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως εκπαιδευόμενη στην επιχείρηση του, μέσω προγράμματος του , με τον 50χρονο να κατηγορείται πως για διάστημα κάποιων μηνών ασελγούσε εις βάρος της, ενώ φέρεται να μην σταμάτησε εκεί, αλλά να προχώρησε και στον βιασμό της!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εισαγγελία του άσκησε κατά του 50χρονου ελεύθερου επαγγελματία για βιασμό, αλλά και για κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14, αλλά όχι τα 18 χρόνια κατ΄εξακολούθηση, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παροχής υπηρεσιών του ανηλίκου στον δράστη, και της παράδοσης του δράστη μαθημάτων στο ανήλικο.

Οι δύο πράξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθεί στην κύρια ανάκριση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η Εισαγγελία του μετά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς από τους της ανήλικης τον περασμένο Οκτώβριο, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις.

Η ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άσκηση των παραπάνω διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν η ανήλικη κοπέλα που δούλευε ως εκπαιδευόμενη στην επιχείρηση του 50χρονου, ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει.

Οι της θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.

Ο 50χρονος ασελγούσε εις βάρος για αρκετό χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2017 έως και το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να έγινε τον περυσινό χειμώνα.

Ο με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, και της βελτίωσης των γνώσεων της για τη δουλειά, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, όπως επίσης προχώρησε και στον βιασμό της.

Η ανήλικη αλλοδαπή, κοντά στα 17, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

  • Μεθυσμένος 18χρονος προκάλεσε τροχαίο στην Αλόννησο - https://t.co/fY3T6O3thW -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/EbXPKi3Umx -

"Αλιεύοντας" την είδηση