Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων
Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Δεκάδες με τους τους  αψήφισαν σήμερα το τσουχτερό κτίριο και συμμετείχαν στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων για την Πρωτοχρονιά, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Διοικητηρίου.
Η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα ευχήθηκε “Καλή χρονιά με υγεία και ” και     ευχαρίστησε την Φιλαρμονική του δήμου Αλμυρού, το χορευτικό τμήμα των Ιώνων και όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στα δρώμενα.
“Αυτό που τελικά μένει είναι τα χαμόγελα των μικρών παιδιών και η χαρά που μπορούμε να δώσουμε στους συνανθρώπους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η φιλαρμονική του Δήμου Αλμυρού  και τα -  μέλη του Συλλόγου της Πολιτιστικής Εστίας “” απέδωσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές .
Επίσης το χορευτικό του ίδιου Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς που συνηθίζονται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η εκδήλωση έκελισε με την κα να μοιράζει δ σε όλα τα παιδιά ενώ μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν λιχουδιές από τον πλούσιο μπουφέ.
antiperifereiafilarmoniki-almirou

dsc05916dsc05922dsc05929dsc05930

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση