Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων
Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Παιδιά και γονείς στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας-Β. Σποράδων

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους  αψήφι το τσουχτερό κτίριο και συμμετείχαν στην της Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων για την , που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Διοικητηρίου.
Η αντι ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ευχήθηκε “Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία” και     ευχαρίστησε την Φιλαρμονική του δήμου Αλμυρού, το χορευτικό τμήμα των Ιώνων και όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στα .
“Αυτό που τελικά μένει είναι τα χαμόγελα των μικρών παιδιών και η χαρά που μπορούμε να δώσουμε στους συνανθρώπους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η φιλαρμονική του Δήμου Αλμυρού  και τα παιδιά-  μέλη του Συλλόγου της Πολιτιστικής Εστίας “” απέδωσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές .
Επίσης το χορευτικό του ίδιου Συλλόγου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς που συνηθίζονται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της ς.
Η έκελισε με την κα Κολυνδρίνη να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά ενώ μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν λιχουδιές από τον πλούσιο μπουφέ.
antiperifereiafilarmoniki-almirou

dsc05916dsc05922dsc05929dsc05930

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση