Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πάτρα: Τι υποστήριξαν οι νεαρές που ήταν μαζί με τον 19χρονο που έπεσε από μπαλκόνι
Πάτρα: Τι υποστήριξαν οι νεαρές που ήταν μαζί με τον 19χρονο που έπεσε από μπαλκόνι

Πάτρα: Τι υποστήριξαν οι νεαρές που ήταν μαζί με τον 19χρονο που έπεσε από μπαλκόνι

έα στοιχεία έρχονται στο φως της ς μετά τον σοβαρό τραυματισμού ενός 19χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (24/2) έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα. Δύο νεαρές κοπέλες που ήταν στην παρέα, συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αφέθηκαν όμως ελεύθερες μετά την κατάθεσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της , φέρεται να δήλωσαν ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση ς και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον τα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την έρευνα που έγινε στα δύο κορίτσια, βρέθηκε στην κατοχή τους και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Οι δύο νεαρές αφέθηκαν ελεύθερες μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο νεαρός, που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό οσοκομείο στο Ρίο, όπου οι κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες ς, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση