Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πάτρα: Στην Εισαγγελία της Αθήνας η έρευνα για Ίριδα και Μαλένα

Πάτρα: Στην Εισαγγελία της Αθήνας η έρευνα για Ίριδα και Μαλένα

Στην Εισγγελί της ς πέρνα η έρευνα και για τον θάνατο των άλλων δύο αδικοχαμένων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι δύο φάκελοι των δικογραφιών για τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του , αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων, υπό την της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της ς, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η εντολή μάλιστα είναι σαφής. Η έρευνα θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

Έτσι, με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» οι ακριβείς συνθήκες που έφυγαν από τη ζωή τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα, μέσα διάστημα 20 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στον θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως( τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)», αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χ» που καταγράφει η ιατροδικαστική , εύρημα που τ αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση