Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» το νέο όνομα – Πάνω από 170.000 η συμμετοχή
«ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» το νέο όνομα – Πάνω από 170.000 η συμμετοχή

«ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» το νέο όνομα – Πάνω από 170.000 η συμμετοχή

Πάνω από 170.000 πολίτες συμμετείχαν στις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Η συντριπτική πλειονότητα των ψηφισάντων – ποσοστό άνω του 90% – επέλεξε το «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» για νέο όνομα του κόμματος.

«Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης και ευχαρίστησε τα χιλιάδες μέλη «που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας, όπως τόνισε «το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους».

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους. Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.
Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την και την αξιοκρατία. Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας. Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε», δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης λίγο μετα τις 23:30.

«ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» το νέο όνομα – Πάνω από 170.000 η συμμετοχή-1
ΙΝΤΙΜΕ

Στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη μεγάλη προσέλευση στις κάλπες, οι οποίες έκλεισαν στις 21:00 και αφού είχαν ήδη δοθεί δύο παρατάσεις. Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές ξεπέρασε τις 170.000, ενώ ο πήχης είχε τεθεί ατύπως στις 100.000.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση