Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρουσίαση στο “Αχίλλειον” του νέου Μουσείου της Αργούς στις 4 Μαρτίου
Παρουσίαση στο “Αχίλλειον” του νέου Μουσείου της Αργούς στις 4 Μαρτίου

Παρουσίαση στο “Αχίλλειον” του νέου Μουσείου της Αργούς στις 4 Μαρτίου

Στην παρουσίαση του υ της Αργούς προχωρά την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», η Δημοτική Αρχή, όπως επισημάνθηκε στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχ. Μπέο, στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση, επειδή το θέμα αφορά την πόλη και τόνισε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το θέμα της μετακίνησης του προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε αποστολή αντιπροσωπείας για την επισφράγιση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βόλου και του Δήμου του Gingdao της περιοχής του Shinan της Λαϊκής Δημοκρατίας της ς.

Οι σύμβουλοι των μειοψηφιών Τ. Δουλόπουλος, Κ. Γαρς και έκαναν ερωτήσεις για την αποστολή και ο δήμαρχος Αχ. Μπέος ενημέρωσε ότι η πόλη έχει 10 εκ. πληθυσμό και έγινε πρόσκληση για αδελφοποίηση των δύο πόλεων και στο δι εκτός από τους προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΜΒ θα μετάσχουν επιχειρηματίες, που έχουν σχέση και με το , αλλά και ξενοδόχοι.

«Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να στηρίξει την οικονομική συνεργασία και εξέλιξη των δύο πόλεων και αυτές οι συνεργασίες είναι προς όφελος των επιχειρηματιών και της πόλης», είπε ο κ. Μπέος και πρόσθεσε ότι τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου, θα έρθει αντιπροσωπεία Κινέζων στο Βόλο.

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κώστας Γαρς, ανέφερε ότι δεν μπορεί να στηρίξει το ταξιδάκι αναψυχής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς, απάντησε ότι δεν είναι αναψυχή, αλλά ένα δι τριών ημερών με 16 ώρες διαδρομή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση