Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παρολίγο διπλοπληρωμή στο Κοιμητήριο
Παρολίγο διπλοπληρωμή στο Κοιμητήριο

Παρολίγο διπλοπληρωμή στο Κοιμητήριο

Μεγάλο θέμα προέκυψε κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής , όταν η πρόεδρος της Επιτροπής Μίνα  Καλογήρου αποκάλυψε πως κόπηκαν διπλά τιμολόγια για την  τεσσάρων ιδιοκτήτων ακινήτων που είχαν δώσει οικόπεδα  για επέκταση του «Κούκου».

Ο διευθυντής του Συνδέσμου Κοιμητηρίου Χρ. Τσιλιός που ήταν παρών στη συνεδρίαση δέχθηκε τα πυρά όλων των συμβούλων και κυρίως του Δήμαρχου που κάποια στιγμή βρέθηκε στην αίθουσα.

Η κα Καλογήρου απευθυνόμενη  στον κ.  Τσιλιό ρώτησε αν έκανε και ζητά να αποζημιωθούν πέντε ιδιοκτήτες  και αν οφείλει ποσό το , ενώ επισήμανε πως  βρήκε  χρηματικά εντάλματα πληρωμής το  2010.

«Τα πήραν τα , όπως και ο δικηγόρος» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας ο κ. Τσιλιός ανέφερε  ότι βγήκαν οι τιμές  απαλλοτρίωσης και πως  πληρώθηκε ένα μέρος το 2007  και μένει το υπόλοιπο, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει  αν πληρώθηκαν ποσά το 2010.

Ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ.  Μιτζηκός  συνεχάρη την κα Καλογήρου  και επισήμανε πως αν έκαναν νέο  αίτημα οι και ο δικηγόρος  τους είναι ποινικό αδίκημα, ενώ επέκρινε την Υπηρεσία για  παράλειψη.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Ν. Στόϊκος ζήτησαν να γίνει ΕΔΕ.

Από την πλευρά του ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλας είπε πως  αν συμβαίνει αυτό είναι μεγάλη η συμβολή της Προέδρου και μεγάλες οι  ευθύνες άλλων και πρόσθεσε: « Πιθανώς να οφείλεται στο αλαλούμ που υπάρχει στον  Δήμο. Πριν δημιουργηθούν εντυπώσεις , να διερευνηθεί το θέμα. Ο προϊστάμενος ανέλαβε πριν λίγο καιρό στο .

Ο Δημ. Πέγιος σημείωσε πως  δεν υπάρχει  σαφής  απάντηση αν υπάρχει υπόλοιπο ή  όχι και ζήτησε να αναβληθεί το θέμα για να διερευνηθεί.

Τη στιγμή εκείνη εισήρθε στην αίθουσα ο Δήμαρχος  , ο οποίος αφού ευχήθηκε για το Πάσχα επιτέθηκε φραστικά στον Κ. Τσιλιό λέγοντας: « κόβουν διπλά τιμολόγια για να εκθέτουν τη . Κάντε στον εισαγγελέα, οι κοπρίτες».

Να σημειωθεί  ότι το συνολικό ποσό αποζημίωσης ήταν αρχικά 320.00 εκ των οποίων πληρώθηκαν τα 273.000 και υπολείπεται να δοθούν 49.881 , μετά από αίτημα των ιδιοκτητών, ενώ τη συγκεκριμένη επίμαχη εισήγηση υπογράφουν εκτός από τον κ. Τσιλιό, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κοιμητηρίου Ι. Πολυμενίδης και ο Αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων Γ. Σουϊπας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση