Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραιτείται σήμερα ο Γιώργος Ρωμανιάς
Παραιτείται σήμερα ο Γιώργος Ρωμανιάς

Παραιτείται σήμερα ο Γιώργος Ρωμανιάς

Την απόφασή του να παραιτηθεί τη Δευτέρα από Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής o Γιώργος σε τηλεοπτικό σταθμό ().

Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι έχει ήδη ενημερώσει τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας σε άτυπη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, παρουσία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Στρατούλη.

«Τους εξήγησα ότι για λόγους συνέπειας με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Εγώ πήγα στο υπουργείο για να εφαρμόσω κάποιες αρχές. Δεν μπορώ να κάνω τα αντίθετα. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή που έλεγα κάποια πράγματα, να εφαρμόζω και να κάνω τα αντίθετα. Είναι η έσχατη ταπείνωση για μένα να κάνω κάτι τέτοιο. Τους εξήγησα λοιπόν ότι αύριο το πρωί που θα έρθουν, 11 είναι η τελετή, λίγο πριν εγώ θα υποβάλω εγγράφως την παραίτησή μου και θα παρακαλώ να γίνει αποδεκτή», εξηγεί ο κ. .

Ακόμη, ο κ. Ρωμανιάς τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν εγώ να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο. Γιατί αυτό νομοθετήθηκε», ενώ χαρακτήρισε το εν λόγω ερασιτεχνικό.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση