Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραίτηση Αντ. Ξηρού με αιχμές στη δημοτική αρχή Βόλου
Παραίτηση  Αντ. Ξηρού με αιχμές στη δημοτική αρχή Βόλου

Παραίτηση Αντ. Ξηρού με αιχμές στη δημοτική αρχή Βόλου

Tην παραίτησή του από τη θέση του νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΜΒ υπέβαλε σήμερα ο Αντ. Ξηρός, αίροντας παράλλλα την εμπιστοσύνη του προς την δημοτική αρχή Βόλου .

Το κεiμενο της δήλωσης παραίτησης του κ. Ξηρού δεν χωρά  παρερμηνείες γι’ αυτό και παρατίθεται ως  έχει: “Μετά από δύο χρόνια και πέντε μήνες της σημερινής δημοτικής αρχής, της οποίας είχα την τιμή να είμαι εκ των πρωτεργατών της, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του νομικού συμβούλου της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά πρωτίστως να παραιτούμαι από τα σημερινά πιστεύω της.

  Η δημοτική αρχή με επικεφαλής της τον Αχιλλέα Μπέο, έναν άνθρωπο στον οποίο πιστέψαμε στην αρχή μία χούφτα άνθρωποι και ήταν καθημερινό μας μέλημα για αρκετούς μήνες κατά την προεκλογική περίοδο να μεταλαμπαδεύσουμε την εμπιστοσύνη αυτή στον κόσμο, με λύπη μου διαπιστώνω πως πλέον έχει μεταβάλλει την ρότα της, την οποία εγώ πλέον αδυνατώ να ακολουθήσω και αίρω την δική μου εμπιστοσύνη.

Μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας ανέλαβα την νομική υποστήριξη του μεγαλύτερου νομικού προσώπου του Δήμου και θεωρώ ότι στάθηκα αξιοπρεπής απέναντι σε ότι αντιμετώπισα.

Έθεσα τον εαυτό μου πολλές φορές σε αμφισβήτηση για το τι εντολές εκτελούσα, αλλά περίμενα καρτερικά με την ελπίδα ότι η δημοτική αρχή θα αλλάξει και θα πορευτεί πάνω σε αυτά τα οποία είχαμε ονειρευτεί εκείνη η χούφτα ανθρώπων. Δυστυχώς, από εκείνη την αρχική χούφτα ανθρώπων, πλέον με την δική μου αποχώρηση, από τα πέντε δάχτυλα έμεινε το μόνο ένα και αναρωτιέμαι πλέον τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Μπέο για το όμορφο αυτό ταξίδι, το οποίο με γέμισε με αρκετές εμπειρίες, στην πλειονότητά τους ειδικά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δυσάρεστες, αλλά μέσα από αυτές αποκτάς μεγαλύτερη σοφία, καθώς επίσης και για τους ανθρώπους που γνώρισα και με πολλούς εξ’ αυτών έγινα φίλος.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην σημερινή δημοτική αρχή και θα χαρώ ιδιαιτέρως αν διαπιστώσω να αλλάζει ρότα και να επανέρχεται στις αρχές με τις οποίες ξεκίνησε, για τις οποίες άλλωστε την εξέλεξαν οι Βολιώτες  και όχι σε αυτό το οποίο μεταλλάχθηκε στην πορεία, γιατί όπως ένας πατέρας πονάει για το του όταν δεν πάει καλά έτσι και εγώ με πόνο αποχωρώ σήμερα, γιατί αισθάνομαι ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό και δικό μου παιδί.”

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση