Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραίτηση Αλαφούζου μετά την αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού
Παραίτηση Αλαφούζου μετά την αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

Παραίτηση Αλαφούζου μετά την αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

Στην παραίτηση του Γιάννη Αλαφούζου οδηγεί η του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, λόγω της ρίψης φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Ο κ. Αλαφούζος έκανε την σχετική δήλωση το βράδυ του Σαββάτου, προσθέτοντας ότι θα προτείνει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το .

«Την θα συγκαλέσω εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκός όπου θα υποβάλλω την παραίτησή μου. Θα εισηγηθώ στο διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει αν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο » δήλωσε  ο του Παναθηναϊκού.

Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στους «αιώνιους» αάλους του ελληνικού αθλητισμού δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Μια από αυτές βρήκε τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον – χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά – και τότε ο επικεφαλής της αποστολής του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ζήτησε από τους παίκτες των φιλοξενούμενων να μην μπουν στο για το καθιερωμένο «ζέσταμα» και να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια και από τους διαιτητές να αναβάλλουν τον αγώνα.

Ο κ. Παππάς για 45 περίπου λεπτά είχε συσκέψεις με την αστυνομία προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη του ματς, το οποίο τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί για «λόγους ασφαλείας».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά με 0-3, ενώ ο νέος αθλητικός νόμος για την πάταξη της ς προβλέπει αφαίρεση βαθμών τόσο από το φετινό, όσο και από το επόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση