Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…
Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…

Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…

Μια κολώνα στη συμβολή των οδών και υπέδειξε ως “φταίχτη” για τον τραυματισμό μιας 73χρονης γυναίκας, ένας 39χρονος οδηγός, ο οποίος την παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να υποστεί κάταγμα στο κεφάλι, στο βραχιόνιο, ενώ χτύπησε και στο πόδι!

Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον άνδρα σε 8 μηνών με τριετή και το δικαίωμα άσκησης έφεσης, για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Φεβρουάριο του 2015 στις 8 το πρωί, ο 39χρονος οδηγούσε επαγγελματικό φορτηγάκι κινούμενος στην και έστριψε αριστερά στην , με την 73χρονη να προλαβαίνει να κατεβάσει το ένα πόδι στη διάβαση πεζών, την ώρα που το άλλο το είχε πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας δεν πρόλαβε να σταματήσει και την παρέσυρε ρίχνοντας την στο . Εξαιτίας της πρόσκρουσης η ηλικιωμένη υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο, στο βραχιόνιο, ενώ χτύπησε και στο πόδι της και απαιτήθηκε η μεταφορά της με ασθενοφόρο του στο Νοσοκομείο του .

Ο πληρεξούσιος συνήγορος του κατηγορούμενου παραδέχθηκε στο Δικαστήριο την πράξη του πελάτη του, αλλά την απέδωσε στο γεγονός ότι ο 39χρονος δεν είχε καλή οπτική επαφή με το θύμα, λόγω μιας κολώνας φωτισμού που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση