Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…
Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…

Παρέσυρε 73χρονη ηλικιωμένη τραυματίζοντας την εξαιτίας μιας κολώνας…

Μι κολών στη συμβολή των οδών Δημητριάδος και υπέδειξε ως “φταίχτη” για τον τραυματισμό μιας 73χρονης ς, ένας 39χρονος , ο οποίος την παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να υποστεί κάταγμα στο κεφάλι, στο βραχιόνιο, ενώ χτύπησε και στο πόδι!

Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον άνδρα σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή και το δικαίωμα ς έφεσης, για σωματική από αμέλεια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Φεβρουάριο του 2015 στις 8 το πρωί, ο 39χρονος οδηγούσε επαγγελματικό φορτηγάκι κινούμενος στην Δημητριάδος και έστριψε αριστερά στην Ιωλκού, με την 73χρονη να προλαβαίνει να κατεβάσει το ένα πόδι στη πεζών, την ώρα που το άλλο το είχε πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας δεν πρόλαβε να σταματήσει και την παρέσυρε ρίχνοντας την στο οδόστρωμα. Εξαιτίας της πρόσκρουσης η ηλικιωμένη υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο, στο βραχιόνιο, ενώ χτύπησε και στο πόδι της και απαιτήθηκε η μεταφορά της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οσοκομείο του Βόλου.

Ο πληρεξούσιος συνήγορος του κατηγορούμενου παραδέχθηκε στο Δικαστήριο την πράξη του πελάτη του, αλλά την απέδωσε στο γεγονός ότι ο 39χρονος δεν είχε καλή οπτική επαφή με το , λόγω μιας κολώνας φωτισμού που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση