Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών
Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών

Παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών και Κ. Υγείας Μαγνησίας . Χαυτούρας για την άρνηση εξυπηρέτησης νέων καρκινοπαθών ασθενών στο του Βόλου και τη “σπίλωση ογκολόγου γιατρού του υ για υπέρμετρη τόσο από το υπουργείο, όσο και από το διοικητή του ”.
Ο κ. Χαυτούρας μιλώντας στην Βόλου ανακοίνωσε ότι μεθαύριο Τετάρτη, στις 12:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την Ένωση, παρουσία εκπροσώπου της Ομοσπονδίας τους.
Επισήμανε ότι η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας που προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί δεν γίνονται δεκτοί καρκινοπαθείς ασθενείς, κάνει λόγο για αυξημένες φαρμακευτικές δαπάνες συγκριτικά με το οσοκομείο της Λάρισας χωρίς να έχει λάβει υπόψη της ούτε επιδημιολογικούς παράγοντες, ούτε τα είδη καρκίνου και τη φαρμακευτική αγωγή που απαιτείται και πολλά άλλα.
“Ας έκαναν πρώτα ΕΔΕ, να ανακοινώσουν αποτελέσματα και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε καταγγελίες εναντίον ενός συναδέλφου που έχει δώσει τη ζωή του για να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς.Είναι ανήθικο και προκλητικό και περιμένουμε να ανακαλέσει ο αναπληρωτής υπουργός Π. Πολάκης”.
Επίσης ανέφερε ότι την Παρασκευή το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός έστειλε έγγραφο στον κ. Ρήγα ζητώντας του να δικαιολογήσει τις αυξημένες φαρμακευτικές δαπάνες.
“Καλό θα ήταν να παρέμβει ο εισαγγελέας γιατί έχει έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των ασθενών αλλά και των γιατρών. Ο είναι ο άνθρωπος που είναι κοντά στην ασθενή και του δίνει ελπίδα και δεν μπορεί κανείς να τον διασύρει με αυτό τον τρόπο” επισήμανε.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση