Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών
Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών

Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο Ν. Χαυτούρας για το θέμα των καρκινοπαθών

Παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Κ. Υγείας Ν. Χαυτούρας για την άρνηση εξυπηρέτησης νέων καρκινοπαθών ασθενών στο Νοσοκομείο του Βόλου και τη “σπίλωση ογκολόγου γιατρού του Νοσοκομείου για υπέρμετρη φαρμακευτική δαπάνη τόσο από το υπουργείο, όσο και από το διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου”.
Ο κ. Χαυτούρας μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ανακοίνωσε ότι μεθαύριο Τετάρτη, στις 12:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την Ένωση, παρουσία εκπροσώπου της Ομοσπονδίας τους.
Επισήμανε ότι η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας που προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί δεν γίνονται δεκτοί νέοι καρκινοπαθείς ασθενείς, κάνει λόγο για αυξημένες φαρμακευτικές δαπάνες συγκριτικά με το Νοσοκομείο της Λάρισας χωρίς να έχει λάβει υπόψη της ούτε επιδημιολογικούς παράγοντες, ούτε τα είδη καρκίνου και τη φαρμακευτική αγωγή που απαιτείται και πολλά άλλα.
“Ας έκαναν πρώτα ΕΔΕ, να ανακοινώσουν αποτελέσματα και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε καταγγελίες εναντίον ενός συναδέλφου που έχει δώσει τη ζωή του για να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς.Είναι ανήθικο και προκλητικό και περιμένουμε να ανακαλέσει ο αναπληρωτής υπουργός Π. Πολάκης”.
Επίσης ανέφερε ότι την Παρασκευή το πρωί ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός έστειλε έγγραφο στον κ. Ρήγα ζητώντας του να δικαιολογήσει τις αυξημένες φαρμακευτικές δαπάνες.
“Καλό θα ήταν να παρέμβει ο εισαγγελέας γιατί έχει έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των ασθενών αλλά και των γιατρών. Ο γιατρός είναι ο άνθρωπος που είναι κοντά στην ασθενή και του δίνει ελπίδα και δεν μπορεί κανείς να τον διασύρει με αυτό τον τρόπο” επισήμανε.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση