Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Παρέμβαση Αχ. Μπέου στον Εισαγγελέα
Παρέμβαση  Αχ. Μπέου στον Εισαγγελέα

Παρέμβαση Αχ. Μπέου στον Εισαγγελέα

Φάκελο με πάνω από 10 υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες σε νομικά πρόσωπα κι οργανισμούς του Δήμου επέδωσε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα ο δήμαρχος , συνοδευόμενος από τη νομική σύμβολου Κασσιανή Μιχοπούλου και συνερ του.

Επίσης έθεσε υπόψη της Εισαγγελίας και την για το ηροκομείο Βόλου.

Όπως ανέφερε ο «Είναι μία αναφορά σχετικά με τα τεκταινόμενα στο Δήμο Βόλου με θέματα που λιμνάζουν εδώ και τόσα χρόνια κι επειδή τον τελευταίο καιρό, είδα μια ευαισθησία από την Εισαγγελία που σημαίνει ότι έχει χρόνο να ασχολείται με το σιντριβάνι με την φάτνη με τέτοια σοβαρά θέματα, είπα να της φέρω έναν ογκώδη φάκελο με θέματα που κατά την άποψή μας υπάρχουν τεράστιες παρατυπίες».

Ένα από τα θέματα αυτά, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου είναι ότι επιβλήθηκε 140.000 ευρώ, για παράνομες ενέργειες του Κ ΔΙΕΚ του Δήμου πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα με το οποίο ενώ εισέπρατταν επιδόματα για τα τροφεία για α, οι υπάλληλοι του Δήμου εισέπρατταν ποσά και από τους γονείς. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος «Όλα αυτά ήταν παράνομα.

Επιπλέον έχει περιέλθει σε μένα για το ηροκομείο ενώ υπάρχουν δεκάδες εταιρείες νομικού προσώπου που εδώ και χρόνια είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, κατά την άποψή μου γιατί οδεύουν προς παραγραφή ευθυνών φυσικών προσώπων. Όλα αυτά θα τα θέσω υπόψη της Εισαγγελίας κι , αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν. Αφού ευαισθητοποιείται για απλά πράγματα».

Ο κ. Μπέος, διευκρίνισε ότι όλες οι υποθέσεις εκκρεμούν αρκετά χρόνια κι έχουν οικονομικό αντικείμενο και προσθεσε: «Εγώ είμαι υποχρεωμένος να θέσω τους προβληματισμούς μου και τις καταγγελίες πολιτών στην Εισαγγελία και με τα στοιχεία που έχει ας αρχίσει να καλεί για να βγάλει συμπέρασμα» υπογράμμισε και συνέχισε «Είχα πει από την αρχή ότι δεν είναι στις προθέσεις μου να ασχοληθώ με το παρελθόν, αλλά όταν βλέπουμε οργανωμένο μεθοδευμένο κυνηγητό για να μην κάνουμε έργο τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου.

Στη νέα Δ.Α. δεν έχουν να επιρρίψουν τίποτα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Αν υπάρχει σκάνδαλο να βγει στον αέρα. Αυτοί δεν μπορούν να μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί. Υπάρχουν ευθύνες, πολλές αμφισβητούμενες υποθέσεις και πρέπει να κλείσουν».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση