Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Σημαντικές παρεμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 1.582.150€, στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας, που έχουν να κάνουν με κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και αποκατάσταση ερεισμάτων και οδοστρωμάτων από καταπτώσεις βράχων, πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ κάποιες άλλες είναι σε εξέλιξη.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εργολαβίας “Συντήρηση Αποκατάσταση Οδικού Δικτύου Ν. Μαγνησίας (Τεχνικά)”,  ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, οι τεχνικές αποκατάστασης τοιχίου συγκράτησης καταπτώσεων στην είσοδο του χωριού Σταγιάτες, το οποίο είχε υποστεί εκτεταμένες βλάβες μετά από εκτεταμένη κατολίσθηση μεγάλων τεμαχίων βράχων.

Επίσης ολοκληρώθηκαν, οι τεχνικές κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στην Επαρχιακή Οδό  Βόλου-ς, στην περιοχή της ς, και αποκατάσταση του ερείσματος και του οδοστρώματος , το οποίο είχε εκτεταμένες βλάβες συνεπεία υποσκαφής.

Σε δηλώσεις της η αντι Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «Σε απόλυτη συν με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και τους Δήμους, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και πραγματοποιούμε έργα ουσίας, που έχουν να κάνουν πρωτίστως με την διερχόμενων οδηγών και κατοίκων κυρίως περιοχών του ορεινού όγκου, που πλήττονται ειδικά μετά από ισχυρά από καταπτώσεις λάσπης και βράχων.

Ιεραρχούμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βάζουμε προτεραιότητες και υλοποιούμε έργα, με στόχο την των πολιτών».

"Αλιεύοντας" την είδηση