Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρεμβαίνει η Εισαγγελία για τις καταγγελίες Μπεκατώρου
Παρεμβαίνει η Εισαγγελία για τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Παρεμβαίνει η Εισαγγελία για τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Εισαγγελική παρέμβαση εκδηλώνεται από την Εισαγγελία της ς για τις δημόσιες της Μπεκατώρου περί σεξουαλικής παρενόχλησης, την οποία υπέστη πριν από χρόνια, καθώς το θέμα έχει λάβει, όπως ήταν φυσικό, τεράστιες διαστάσεις.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της ς Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει αυτεπάγγελτα έρευνα για το τί ακριβώς έγινε και θα κληθεί τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη, η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως η έχει κάνει ήδη νύξη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου μετά από καταγγελίες του ολυμπιονίκη ίκου Κακλαμανάκη για κακοδιάχειριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Όμως το περιεχόμενο αυτής της κατάθεσης δεν είναι γνωστό. Το σημαντικό είναι ότι με την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας της Αθήνας η θα καταθέσει αναλυτικά για το περιστατικό, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η καταγγελθείσα πράξη φέρεται ότι τελέστηκε πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου έχει παραγραφεί.

H υφυπουργός Παιδείας  Ζέττας Μ. Μακρή 

για την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σ. Μπεκατώρου  

Η σωστή είναι «γιατί το έζησε, τότε» και όχι «γιατί μίλησε, τ»!

Και η σωστή αντίδραση είναι «να μην το ζήσει κανείς/καμμία, ξανά»!

Και, σίγουρα, όχι ατιμωρητί!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση