Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη
Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη

Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη

Πργμτοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η υλο της ς του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποξήλωση της νησίδας στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα πολιτών αλλά και  επαγγελματιών οδηγών, αφού προκαλούσε  κυκλοφοριακά προτα.

Το συγκεκριμένο σημείο, αφού γίνουν οι απαραίτητες επιπλέον παρεμβάσεις – ρυθμίσεις, θα δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία το Σάββατο.

Με αφορμή την συγκεκριμένη παρέμβαση από τη Δημοτική Αρχή υπογραμμίζεται ότι κάθε ενέργεια από πλευράς Δήμου γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Επιλογή Ευθύνης: «Με καταδρομικές επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις υποθέσεις της πόλης»

Με αφορμή το γκρέμισμα της νησίδας στη Φιλαδελφείας-Βυζαντίου-Παπαδιαμάντη από τη , η παράταξη «ΕΠΙΛΟΗ ΕΥΘΥΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» σχολίασε:«Η απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι μόνο με καταδρομικές επιχειρήσεις μπορεί πια να διαχειριστεί τις υποθέσεις της πόλης. Πανικόβλητη, απομονωμένη από τον «εχθρό λαό»  και σε πλήρη αποδρομή,  προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της ετσιθελικά, με πολιτικό τραμπουκισμό, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια νόμους, θεσμούς και δημοκρατία.

Όμως, ό,τι  και να κάνει, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί η προκλητική ανοχή των ελεγκτικών μηχανισμών.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση