Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη
Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη

Παρελθόν η νησίδα στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη

Πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποξήλωση της νησίδας στη συμβολή των οδών Βυζαντίου – Φιλαδελφείας και Παπαδιαμάντη, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα πολιτών αλλά και  επαγγελματιών οδηγών, αφού προκαλούσε  κυκλοφοριακά προβλήματα.

Το συγκεκριμένο σημείο, αφού γίνουν οι απαραίτητες επιπλέον παρεμβάσεις – ρυθμίσεις, θα δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία το Σάββατο.

Με αφορμή την συγκεκριμένη παρέμβαση από τη υπογραμμίζεται ότι κάθε από πλευράς Δήμου γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας.

: «Με καταδρομικές διαχειρίζονται τις υποθέσεις της πόλης»

Με αφορμή το γκρέμισμα της νησίδας στη Φιλαδελφείας-Βυζαντίου-Παπαδιαμάντη από τη , η παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ- ΜΠΡΟΣΤΑ» σχολίασε:«Η δημοτική αρχή απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι μόνο με καταδρομικές μπορεί πια να διαχειριστεί τις υποθέσεις της πόλης. Πανικόβλητη, απομονωμένη από τον «εχθρό λαό»  και σε πλήρη αποδρομή,  προσπαθεί να επιβάλει τη θέλησή της ετσιθελικά, με πολιτικό τραμπουκισμό, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια νόμους, θεσμούς και δημοκρατία.

Όμως, ό,τι  και να κάνει, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το μόνο που αναρωτιόμαστε, είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί η προκλητική ανοχή των ελεγκτικών μηχανισμών.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση