Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης
Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης

Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης

έος πρόεδρος ο Άρης Σαββάκης

 

Tην παραίτησή του υπέβαλε επισήμως σήμερα με δήλωσή του  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. αλάτης  και αυτό δεν αποτελεί είδηση αλλά μια φυσική συνέχεια των όσων έχουν προγηθεί το τελευταίο διάστημα στην επιχείρηση.

Βεβαίως η δημοτική  αρχή, αναμένεται να αλλάξει κατά ένα ποσοστό στις επερχόμενες , ο Απ. αλάτης φαινόταν ότι δεν έχει μέλλον στο συγκεκριμένο  πόστο , οπότε προτίμησε να παραιτηθεί πριν τον  παραιτήσουν.

Ο ίδιος ωστόσο στη δήλωσή του που έδωσε στη σήμερα το πρωί, επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δηλώνοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει το της δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:  «εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς το Δήμαρχο Βόλου για την άριστη και εποικοδομητική μας στη ΔΕΥΑΜΒ και συνολικά στο και ταυτόχρονα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το της Δημοτικής Αρχής, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ.

Η ενέργειά μου αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς, λόγους και παρακαλώ να γίνει σεβαστή από όλους.

Κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και προφανώς θα στοχεύει στην υπονόμευση της ενότητας της δημοτικής μας ομάδας και μόνο, που παραμένει αρραγής».

Στην αυριανή της ΔΕΥΑΜΒ στις 13.00 θα παρευρεθεί και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Άρης Σαββάκης, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον  Απ. Γαλάτη στην προεδρία της επιχείρησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση