Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης
Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης

Παρελθόν από τη ΔΕΥΑΜΒ ο Απ. Γαλάτης

Νέος πρόεδρος ο Σαββάκης

 

Tην παραίτησή του υπέβαλε επισήμως σήμερα με δήλωσή του  ο πρόεδρος της Απ. Γαλάτης  και αυτό δεν αποτελεί είδηση αλλά μια φυσική συνέχεια των όσων έχουν προγηθεί το τελευταίο διάστημα στην επιχείρηση.

Βεβαίως η δημοτική  αρχή, αναμένεται να αλλάξει κατά ένα ποσοστό στις επερχόμενες , ο Απ. Γαλάτης φαινόταν ότι δεν έχει μέλλον στο συγκεκριμένο  πόστο , οπότε προτίμησε να παραιτηθεί πριν τον  παραιτήσουν.

Ο ίδιος ωστόσο στη δήλωσή του που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το πρωί, επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δηλώνοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει το της δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:  «εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς το Δήμαρχο για την άριστη και εποικοδομητική μας συνεργασία στη και συνολικά στο Δήμο και ταυτόχρονα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το της Δημοτικής Αρχής, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ.

Η ενέργειά μου αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς, λόγους και παρακαλώ να γίνει σεβαστή από όλους.

Κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και προφανώς θα στοχεύει στην υπονόμευση της ενότητας της δημοτικής μας ομάδας και μόνο, που παραμένει αρραγής».

Στην αυριανή της ΔΕΥΑΜΒ στις 13.00 θα παρευρεθεί και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σαββάκης, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον  Απ. Γαλάτη στην προεδρία της επιχείρησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση