Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παραβάσεις και γερανός από την Τροχαία στο κέντρο του Βόλου
Παραβάσεις και γερανός από την Τροχαία στο κέντρο του Βόλου

Παραβάσεις και γερανός από την Τροχαία στο κέντρο του Βόλου

Στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου βρίσκονται από το πρωί  έως και αυτή την ώρα άνδρες της  Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσουν την αυξημένη και άναρχη κυκλοφορία.

Οι τροχονόμοι έχουν βεβαιώσει πολλές  παραβάσεις, κυρίως σε περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης, ενώ επιστρατεύτηκε και γερανός, προκειμένου να απομακρύνει κάποια οχήματα.  Στις κεντρικές οδούς της πόλης (Δημητρριάδος, Ιάσονος,  Κ. Καρτάλη και Ιωλκού) η κίνηση είναι αυξημένη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και  οι τροχονόμοι επιχειρούν να βάλουν τάξη , ενώ οι παραβάτες θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τις κλήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τροχονόμοι έχουν «επιστρατεύσει» ακόμη και γερανό, ενώ έχουν βεβαιωθεί δεκάδες παραβάσεις και αφαιρέθηκαν πινακίδες κυκλοφορίας πολλών παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Κύκλοι της Τροχαίας αναφέρουν ότι η ίδια εικόνα θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα, αύριο Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων και την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίπλεον η  Τροχαία θα βρίσκεται επί ποδός καθ’ όλη την εορταστική περίοδο προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρεσιτάλ μουσικής δωματίου στις Σταγιάτες - https://t.co/xUuwR8qzU3 -

  • Πότε εξαιρούνται από τη διπλή ασφάλιση τα μπλοκάκια - https://t.co/jqhM67uy0V -

  • Αναστέλλουν επ’ αόριστον την αποχή από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι - https://t.co/wx81JkwNDG -

"Αλιεύοντας" την είδηση