Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης από αγρότες
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης από αγρότες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης από αγρότες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης για τη φετινή χρονιά έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, κ.Βαγγέλης Αποστόλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΚΚΕ, κ. Σάκη Βαρδαλή.

Η παράταση κρίνεται αναγκαία, καθώς είναι η πρώτη χρονιά εφαρμογής της νέας ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) και δίνεται αυτή η δυνατότητα από την ΕΕ. Οι αγρότες καλούνται να δηλώσουν το σύνολο των εκτάσεων της εκμετάλλευσης τους, τόσο τις κύριες όσο και τις επίσπορες, που θα καλλιεργήσουν καθ’ολη τη διάρκεια του έτους της ενίσχυσης (χειμερινές και καλοκαιρινές).

Σημειώνεται ότι όσοι έχουν πληγεί από πλημμύρες, μετά την εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεών τους, θα συμμετέχουν κανονικά στη διαδικασία. Επίσης, εφόσον ο αιτών τεκμηριώνει την ανωτέρα βία, θα του δοθεί χωρίς ποινή η ενίσχυση για πρασίνισμα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση