Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Παράταση ενός μήνα για τις 100 δόσεις
Παράταση ενός μήνα για τις 100 δόσεις

Παράταση ενός μήνα για τις 100 δόσεις

Την για ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων που έληγε κανονικά σήμερα, Τρίτη, ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών .

«Μετά από  κύμα αιτημάτων προς το Υπουργείο Οικονομικών  και παραστάσεις φορέων, μεταξύ  των οποίων και των ενώσεων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων, της ΓΣΕΒΕ και της ΕΣΕΕ, αποφασίστηκε  να υπάρξει μια- τελευταία- της ρύθμισης έως και τις 26 Ιουνίου 2015», αναφέρει η κ. Βαλαβάνη και επισημαίνει ότι «στις 38 ημέρες διάρκειας της ρύθμισης οι που έχουν υποβληθεί   ξεπέρασαν  τις 700.000 κι αφορούν χρεών άνω των 5 δισ. ».

Κατάργηση ελάχιστου τεκμηρίου διαβίωσης για από τόκους και ενοίκια

Νωρίτερα, μιλώντας στο MEGA, η κ. Βαλαβάνη ανέφερε ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2015, το υπουργείο Οικονομικών θα καταρτίσει το φορολογικό νομοσχέδιο για τα φετινά .

Όπως διευκρίνισε «αν έχεις εισοδήματα μόνο από τόκους ή μόνο από νοίκια ή και τα δυο τότε φορολογείσαι με βάση αυτά τα εισοδήματα και δεν μπαίνει σε λειτουργία το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης, δηλαδή το τριχίλιαρο. Αν έχετε γράψει στο παιδί σας ένα και παίρνει ένα νοίκι, θα φορολογηθεί για το νοίκι».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση