Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ Βόλου
Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα το πρωί μέλη Σωματείων και Λαϊκών Επιτροπών  του ΠΑΜΕ, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Λαρίσης,  στο Βόλο, ζητώντας να μην αυξηθούν τα τιμολόγια ρεύματος, να μην ιδιωτικοποιηθεί η επιχείρηση και γίνουν , να μη γίνονται διακοπές σε λαϊκές και εργατικές οικογένειες λόγω οφειλών και να δίνεται  φθηνό ρεύμα στο λαό.

Οι συγκεντρωμένοι απαιτούν καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, καμία ιδιωτικοποίηση, να μην πωληθεί ο και τόνισαν ότι ο λαός πρέπει να βάλει στο στόχαστρό του την πραγματική αιτία που δημιουργεί τα προβλήματα, που είναι η οικονομία που λειτουργεί με βάση το κέρδος.

Ο  πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και πρώην βουλευτής του Κώστας Στεργίου κατήγγειλε την απόφαση της ς να προχωρήσει σε αύξηση των τιμολογίων ως και 20% και τόνισε ότι τα τελευταία 10 χρόνια τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξήθηκαν τουλάχιστον 150%.

Όπως είπε, είναι μια που στρέφεται ενάντια στο εργατικό εισόδημα, που έχει συρρικνωθεί δραστικά, είναι μια ου εξυπηρετεί την απελευθέρωση της ενέργειας, η οποία από αγαθό που πρέπει να είναι, έγινε ένα ακριβό εμπόρευμα για τον κάθε καταναλωτή και τον κάθε άνθρωπο.

«Η νέα της Δ προχωράει τάχιστα, με την πολιτική της, στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, με το ξεπούλημα λιγνιτικών μονάδων και το ξεπούλημα συνολικά της ενέργειας, σε όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων», ανέφερε ο κ. Στεργίου.

Επίσης κατήγγειλε ότι, στο όνομα της διάσωσης της ΔΕΗ, διότι έχει χρέη, ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016, νομοθετήθηκε στη , το 50% του πελατολογίου της να περάσει σε ιδιωτικούς ομίλους, ενώ οι όμιλοι αυτοί που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, θα την αγοράζουν από τη ΔΕΗ κάτω του κόστους παραγωγής, ια να την πωλούν ανταγωνιστικά στη ΔΕΗ.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση