Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου
Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα έκαναν σήμερα το μεσημέρι  μέλη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της Αριστερής Συσπείρωσης έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

Με αφορμή τα 12 χρόνια από τη του Αλέξη Γρηγορόπουλου,  ανήρτησαν δύο πανό και μοίρασαν έντυπο υλικό στους διερχόμενους, ενώ η Αστυνομία προσήγαγε δύο άτομα από τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες  κατήγγειλαν την πολιτική της Ν.Δ. λέγοντας:  “σώζει τράπεζες και εταιρείες κόβοντας χρήματα από την Υγεία ενώ έχει επιλέξει να καταστέλλει τις διαμαρτυρίες των πολιτών με τη βία . Δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν οι διαδηλώσεις καθώς στον κόσμο υπάρχει συσσωρευμένη οργή για το χτύπημα των κάθε είδους δικαιωμάτων του.

Ακόμη, τόνισαν ότι δεν είναι δυνατόν να καταστέλλεται κάθε διαμαρτυρία, κάτι που ξεκίνησε από τις διαδηλώσεις της 17 Νοέμβρη και που συνεχίζεται.

“Την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα περάσει τον νέο προϋπολογισμό. Οι περικοπές αφορούν μεταξύ άλλων περικοπές στην παιδεία, αλλά και την υγεία, χρήματα που κόβονται για να πάνε σε πολεμικούς εξοπλισμούς”.

Επίσης διευκρίνισαν  ότι η τους συνδέεται και με τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, όταν χτυπήθηκε από αστυνομικούς ο Βασίλης Μάγγος έξω από τα δικαστήρια, που είχε πάει εκεί με άλλους πολίτες για να συμπαρασταθούν σε συλληφθέντες,  σε πορεία που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα για το περιβάλλον.

“Το βασικό μήνυμα το σημερινό είναι ότι 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι διαδηλώσεις αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν και να καταστέλλονται. Και είναι άλλη μια μέρα που σε πολλές πόλεις της Ελλάδας ο κόσμος βγαίνει να διαδηλώσει και θα συνεχίσει να διαδηλώνει ενάντια στον προϋπολογισμό που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα και πρέπει να βγουν τα συνδικάτα μπροστά με γιατί χτυπιούνται τα δικαιώματα των εργατών, των ηλικιωμένων και της νεολαίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση