Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου
Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας για Γρηγορόπουλο και Μάγγο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σύμφωνα με τα υγειονομικά έκαναν σήμερα το μεσημέρι  μέλη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της Αριστερής Συσπείρωσης έξω από το Νοσοκομείο Βόλου.

Με αφορμή τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου,  ανήρτησαν δύο πανό και μοίρασαν έντυπο υλικό στους διερχόμενους, ενώ η Αστυνομία προσήγαγε δύο άτομα από τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες  κατήγγειλαν την πολιτική της .Δ. λέγοντας:  “σώζει τράπεζες και εταιρείες κόβοντας χρήματα από την ενώ έχει επιλέξει να καταστέλλει τις διαμαρτυρίες των πολιτών με τη βία . Δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν οι διαδηλώσεις καθώς στον κόσμο υπάρχει συσσωρευμένη οργή για το χτύπημα των κάθε είδους δικαιωμάτων του.

Ακόμη, τόνισαν ότι δεν είναι δυνατόν να καταστέλλεται κάθε διαμαρτυρία, κάτι που ξεκίνησε από τις διαδηλώσεις της 17 Νοέμβρη και που συνεχίζεται.

“Την ερχόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα περάσει τον νέο προϋπολογισμό. Οι περικοπές αφορούν μεταξύ άλλων περικοπές στην παιδεία, αλλά και την , χρήματα που κόβονται για να πάνε σε πολεμικούς εξοπλισμούς”.

Επίσης διευκρίνισαν  ότι η διαμαρτυρία τους συνδέεται και με τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, όταν χτυπήθηκε από αστυνομικούς ο έξω από τα δικαστήρια, που είχε πάει εκεί με άλλους πολίτες για να συμπαρασταθούν σε συλληφθέντες,  σε που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα για το .

“Το βασικό μήνυμα το σημερινό είναι ότι 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι διαδηλώσεις αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν και να καταστέλλονται. Και είναι άλλη μια μέρα που σε πολλές της Ελλάδας ο κόσμος βγαίνει να διαδηλώσει και θα συνεχίσει να διαδηλώνει ενάντια στον προϋπολογισμό που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα και πρέπει να βγουν τα μπροστά με απεργία γιατί χτυπιούνται τα δικαιώματα των εργατών, των ηλικιωμένων και της νεολαίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση