Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραλίγο σύρραξη έξω από τηλεοπτικό σταθμό στο Βόλο, μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών
Παραλίγο σύρραξη έξω από τηλεοπτικό σταθμό στο Βόλο, μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών

Παραλίγο σύρραξη έξω από τηλεοπτικό σταθμό στο Βόλο, μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών

Παραλίγο σύρραξη έξω από τηλεοπτικό σταθμό στο Βόλο, μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών σήμερα το απόγευμα.

Oμάδα είκοσι περίπου αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκαν στην αλλίας – Κοραή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής ς, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε και δεν συνεχίστηκε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής ς, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

Αστυνομική ήταν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια, ενώ οι της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλος και Ηλ. , παρουσία της φρουράς τους, εξερχόμενοι κρατούσαν αντικείμενα, φοβούμενοι μην δεχθούν επίθεση.

Ο Ηλ. επρόκειτο να μεταβεί σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης για να δώσει συνέντευξη, αλλά αυτό δεν συνέβη τελικά για να αποφευχθούν ενδεχόμενα επεισόδια.

Σε ανακοίνωσή της με αφορμή το περιστατικό η Χρυσή Αυγή αναφέρει τα εξής:

Πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παραχώρησε ζωντανή συνέντευξη στο κανάλι ΑΣΤΡΑ του Βόλου.

Εγκληματικές συμμορίες του αριστερού παρακράτους, με δολοφονικά σύνεργα, ρόπαλα και κράνη, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στούντιο και να διακόψουν την συνέντευξη. Με την απόλυτη ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, επιχειρήθηκε για μία ακόμη φορά δολοφονική επίθεση σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.

Οι μας Η. Κασιδιάρης και Π. Ηλιόπουλος, καθώς και οι Συναγωνιστές που ήταν παρόντες, αντέδρασαν άμεσα και εξήλθαν του χώρου, προετοιμασμένοι να υπερασπιστούν την σωματική τους ακεραιότητα. Τελικά, οι παρακρατικές συμμορίες στη θέα των συναγωνιστών υποχώρησαν και το έλαβε τέλος.

Η οργανωμένη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής και η κράτους και παρακράτους δεν πέρασαν για μία ακόμα φορά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη και στον τηλεοπτικό σταθμό ΤRΤ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση