Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός Αγριά – Βόλος
Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός  Αγριά – Βόλος

Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός Αγριά – Βόλος

Κλειστή θα παραμείνει για ένα μήνα σχεδόν η παραλιακή οδός Αγριά – Βόλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του αγωγού που θα συνδέσει το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής με τις ΕΕΛ Βόλου. Το είχε ξεκινήσει πέρυσι το Φεβρουάριο, έμεινε όμως ημιτελές, καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή για το πέρασμα του αγωγού στο τμήμα μπροστά από την ΑΓΕΤ.

Από σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου έως και τις 24 Μαρτίου, η κίνηση των οχημάτων από Αγριά προς Βόλο θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του Περιφερειακού. Οδοφράγματα θα απαγορεύουν την κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Βόλο, για την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής του αγωγού του αποχετευτικού δικτύου.

Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά μόνο στην κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά.

Μέσω του αγωγού θα συνδεθεί το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς με το Βιολογικό Καθαρισμό του Βόλου. Πρόκειται για έργο της ΔΕΥΑΜΒ ύψους 12 εκατ. ευρώ που θα συμβάλλει στη θωράκιση του Παγασητικού Κόλπου. Με την ολοκλήρωση του έργου, η Αγριά θα αποκτήσει αποχετευτικό δίκτυο και τα λύματα θα οδηγούνται απευθείας στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Βόλου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τη συμπλήρωση μήνα και ο δρόμος να τεθεί σε κυκλοφορία την 25η Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τροποποιείται το δρομολόγιο των λεωφορείων της γραμμής Νο 5 που πηγαίνει προς Αγριά, από σήμερα 29 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για τη σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγριάς με τις ΕΕΛ Βόλου.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των λεωφορείων από Αγριά προς Βόλο, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιείται μέσω της Περιφερειακής οδού Βόλου – Αλκίπης – Απόλλωνος (Ν. Δημητριάδα «Εργατικά») – Θησέως – Σταδίου – Πολυμέρη.

Η δε κίνηση των λεωφορείων από Βόλο προς Αγριά, θα γίνεται κανονικά από τον κάτω κλάδο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση