Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός Αγριά – Βόλος
Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός  Αγριά – Βόλος

Κλειστή λόγω έργων η παραλιακή οδός Αγριά – Βόλος

Κλειστή θα παραμείνει για ένα μήνα σχεδόν η παραλιακή οδός Αγριά – , προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του αγωγού που θα συνδέσει το της περιοχής με τις . Το είχε ξεκινήσει πέρυσι το Φεβρουάριο, έμεινε όμως ημιτελές, καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή για το πέρασμα του αγωγού στο τμήμα μπροστά από την ΑΓΕΤ.

Από σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου έως και τις 24 Μαρτίου, η κίνηση των οχημάτων από Αγριά προς Βόλο θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του Περιφερειακού. Οδοφράγματα θα απαγορεύουν την κίνηση των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Βόλο, για την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής του αγωγού του αποχετευτικού δικτύου.

Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά μόνο στην κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά.

Μέσω του αγωγού θα συνδεθεί το της Αγριάς με το Βιολογικό Καθαρισμό του . Πρόκειται για της ΔΕΥΑΜΒ ύψους 12 εκατ. ευρώ που θα συμβάλλει στη θωράκιση του Παγασητικού Κόλπου. Με την ολοκλήρωση του έργου, η Αγριά θα αποκτήσει αποχετευτικό δίκτυο και τα λύματα θα οδηγούνται απευθείας στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του .

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τη συμπλήρωση μήνα και ο δρόμος να τεθεί σε κυκλοφορία την 25η Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τροποποιείται το δρομολόγιο των λεωφορείων της γραμμής Νο 5 που πηγαίνει προς Αγριά, από σήμερα 29 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για τη σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Αγριάς με τις Βόλου.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των λεωφορείων από Αγριά προς Βόλο, κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, θα πραγματοποιείται μέσω της Περιφερειακής οδού Βόλου – Αλκίπης – Απόλλωνος (. «Εργατικά») – Θησέως – Σταδίου – Πολυμέρη.

Η δε κίνηση των λεωφορείων από Βόλο προς Αγριά, θα γίνεται κανονικά από τον κάτω κλάδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση