Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παραλαβή 22 οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου του Δήμου Βόλου
Παραλαβή 22 οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου του Δήμου Βόλου

Παραλαβή 22 οχημάτων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου του Δήμου Βόλου

Στην ανανέωση του στόλου οχημάτων προχωρά ο Βόλου, καθώς σήμερα το πρωί παρελήφθησαν 22 από τα 41 συνολικά οχήματα που παρήγγειλε ο Δήμος για να καλύψει τις ανάγκες της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για “πολιτικούς απατεώνες”.

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος ανέβηκε σε φορτηγό μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής, και έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης με τα νέα οχήματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη ημέρα χαράς για την πλειοψηφία των πολιτών και ημέρα “πόνου” για την αντιπολίτευση, καθώς ο στόλος θα ενισχυθεί με 41 οχήματα, αποτελούμενος από σκούπες, φορτηγά, γκρέιντερ, καλαθοφόρα κι ότι είναι απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση και λειτουργία πόλης.

Πρόσθεσε ότι παρελήφθησαν 22 από τα 41 οχήματα και δίνονται στη διάθεση της πόλης για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της.

Η συνολική δαπάνη ανήλθε στα 7.200.000 ευρώ, χρήματα που προήλθαν από τους πολίτες και διαχειρίζεται η σημερινή Δ.Α. μέσω των ταμείων του δήμου.

Υποστήριξε ότι η Δ.Α. έχει να πληρώσει γιατί ξέρει να διοικεί και να προστατεύει τα χρήματα των πολιτών.

“Το 2014 όταν αναλάβαμε προεκλογικά, αυτό δεν είναι προεκλογικό είχε πάρει αγκαλιά ένα η κ. Οικονόμου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος και συμπλήρωσε πως ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να παραληφθούν πριν δύο χρόνια, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά “οι πολιτικοί απατεώνες τα καθυστερήσανε με στο αλλά εμείς τα καταφέραμε. Η σημερινή Δ.Α. κάνει πράξη όσα δεν έχει πει. Γιατί εμείς είπαμε θα ασχοληθούμε με την καθημερινότητα και θα δούμε. Αυτά που θα υποσχεθούμε θα τα ακούσετε πολύ σύντομα”.

Τόνισε πως ο στόλος εκσυγχρονίζεται κατά 80%, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, με τη Δ.Α. να έχει πρόθεση να προχωρήσει στην πρόσληψη υπαλλήλων, αλλά δεν τους δίνει το δικαίωμα ο Νόμος και πρέπει να γίνει από το ΥΠΕΣ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση