Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραίτηση Βίκυς Μήτρου από την προεδρία του ΟΛΒ ΑΕ
Παραίτηση Βίκυς Μήτρου από  την προεδρία του ΟΛΒ ΑΕ

Παραίτηση Βίκυς Μήτρου από την προεδρία του ΟΛΒ ΑΕ

Παραιτήθηκε από την προεδρία του η μετά την πάροδο 2,5 ετών περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων της, γνωστοποιώντας  σήμερα αρμοδίως την παραίτησή της από την θέση αυτή, με άμεση ισχύ.

Μετά την παραίτησή της η κα Μήτρου, άφησε σαφείς αιχμές κατά του διευθύνοντος συμβούλου, κάνοντας λόγο για νοοτροπίες μονοκρατορίας και δήλωσε: “Η κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική μου διαδρομή, ο αξιακός μου κώδικας και κυρίως η διαχρονική και ειλικρινής σχέση που έχω οικοδομήσει με τους πολίτες της περιοχής μας, δεν μου επιτρέπουν τη συνέχιση των καθηκόντων μου.

Οι πολλοί και εξόχως σοβαροί λόγοι που με οδήγησαν στην μου αυτή, έγιναν αρμοδίως και εγκαίρως γνωστοί.

Στόχος μου ήταν να συμβάλλω με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση που διαθέτω, στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, είναι ένας από αυτούς τους μοχλούς ανάπτυξης, ίσως και ο σημαντικότερος για την περιοχή.

Δυστυχώς, ως φαίνεται, δεν επικρατεί αυτή η λογική αλλά άλλες λογικές παντελώς ξένες προς όλα τα ανωτέρω. Λογικές που δεν συνάδουν με τις σύγχρονες αντιλήψεις, την εταιρική διακυβέρνηση, το πως διαμορφώνεται το τοπίο παγκοσμίως στις λιμενικές εγκαταστάσεις και εργασίες και πρωτίστως τα οφέλη άμεσα και έμμεσα για την τοπική κοινωνία.

Αντίθετα επικρατεί η αντίληψη μονοκρατορίας, όπως και τοξικές συμπεριφορές και γενικότερα ένα έρεβος το οποίο δημιουργεί εύλογες αμφιβολίες σε σχέση με το λιμάνι και κατ’ επέκταση τον Βόλο.

Όλοι κρινόμαστε για το ήθος μας, την εντιμότητα μας, την διάθεση μας για προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Έδωσα αγώνα στο διοικητικό συμβούλιο για να προασπιστώ αυτές μου τις αρχές.

Σε θέματα αρχών, αξιών και εντιμότητας μου δεν υποχωρώ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού για την αγαστή συνεργασία. Επίσης, όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής μας με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Είναι προφανές πως ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα στρατιώτης της παράταξής μας, χωρίς ποτέ να εξαρτώ την προσφορά μου σε αυτήν από αξιώματα, αργομισθίες και αλλά τυχερά.”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση