Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Παραδόθηκε ο 30χρονος Αλβανός δράστης του φονικού στα Παλιά
Παραδόθηκε ο 30χρονος Αλβανός δράστης του φονικού στα Παλιά

Παραδόθηκε ο 30χρονος Αλβανός δράστης του φονικού στα Παλιά

Πρδόθηκε, τελικά, σήμερα το μεσημέρι ο δεύτερος δράστης της στυγνής δολοφονίας του 29χρονου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, ο 30χρονος Αλός. Ο δράστης αναζητούνταν επί πέντε ημέρες, σήμερα το μεσημέρι, όμως, και παρουσία του συνηγόρου του, προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση και συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι οδηγούσε το μοιραίο που παρέσυρε και σκότωσε τον 29χρονο τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, έξω από μπαρ στην συνοικία των Παλαιών.

Στην ανακοίνωσή της, η Αστυνομία, αναφέρει ότι συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, δυνάμει ενττος σύλληψης του Ανακριτή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο 30χρονος , υπήκοος Αλίας, δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαΐου στα .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο απολογείται στον Ανακριτή ο 17χρονος συνεργός του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση