Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραδοσιακό “κορωνογλέντι” στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Παραδοσιακό “κορωνογλέντι” στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Παραδοσιακό “κορωνογλέντι” στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Εν μέσω κθολικού  lock down λόγω του κορωνϊού κάποιοι έστησαν «» με όργανα που έπαιζαν παραδοσιακή , ποτά, χορό και πολύ κέφι    σε καλύβι στην περιοχή Σαριγκιόλ Δήμου Ρήγα Φεραίου , ενώ έκαναν Live μετάδοση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιος μάλιστα  έκανε ανάρτηση τη στιγμή του γλεντιού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο ενός από τους συμμετέχοντες είναι θετικός στον κορωναϊό και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Εν τω μεταξύ, σε ταυτοποιήσεις των ατόμων που συμμετείχαν σε γλέντι  προχωράει η Αστυνομία, μετά το θέμα που πήρε δημοσιότητα από live μετάδοση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Εννέα συλλήψεις για το γλέντι  

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε πριν από λίγη ώρα νωρίς το βραδυ  η Αστυνομία για το γλέντι που οργάνωσαν εν μέσω lock down, με τη συμμετοχή εννέα ατόμων σε παλιό κυνηγετικό καταφύγιο, σε αγροτικό δρόμο (περιοχή Σαριγκιόλ) προς το Μικρό Περιβολάκι του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Το «» οργανώθηκε και συμμετείχαν σ' αυτό  κτηνοτρόφοι της περιοχής (οκτώ ενήλικες και ένας ανήλικος) και όπως φάνηκε σε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι συμμετέχοντες έπιναν και γλεντούσαν συνοδεία κλαρίνου και ψητού.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου ταυτοποίησαν όλους τους συμμετέχοντες και με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας συνελήφθησαν για των μέτρων ς ασθένειας, θα κρατηθούν και αύριο Σάββατο θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο για να δικαστούν.

Επίσης η Αστυνομία βεβαίωσε 3000 € στον διοργανωτή του γλεντιού και 300 € στους υπόλοιπους συμμετέχοντες (και στον ανήλικο) για .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση