Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο
Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο


Ως το τέλος του μήνα τελειώνουν οι εργασίες στην παιδική που βρίσκεται στο του Αγίου Κωνσταντίνου και θα δοθεί προς χρήση σε και , ενώ ως τα μέσα του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του Πάρκου από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, τα παλιά και χαλασμένα παιχνίδια που υπήρχαν στην παιδική του υ έχουν αντικατασταθεί με καινούργια και κυρίως ασφαλή παιχνίδια, οι εργασίες στο χώρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ πρόσφατα έγινε και πιστοποίηση.

Όπως εξάλλου ανέφερε ο κ. Σταυριδόπουλος ο ΟΛΒ μεριμνά και για το πράσινο του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, τόσο με ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα όσο και με γεωπό που έχουν τις γνώσεις ως προς το τι χρειάζεται να φυτευτεί, να αντικατασταθεί ή να κοπεί, ώστε τα να εμπλουτίζονται και να μην είναι επικίνδυνα για τους πολίτες.

Σε ότι αφορά στην ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του πάρκου, ο κ. Σταυριδόπουλος ανέφερε ότι αυτή θα γίνει μάλλον σε δύο φάσεις, ώστε το πάρκο να παραμένει προσβάσιμο και λειτουργικό τ είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση, είναι ούτως ή άλλως απαραίτητη, καθώς η υπάρχουσα είναι πολύ παλιά και υπάρχουν πολλές ζημιές»

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, σημαντική δουλειά έχει γίνει και με το φωτισμό του πάρκου, καθώς τα φώτα έχουν επισκευαστεί και έχουν αντικατασταθεί με πιο οικονομικούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση