Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο
Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο

Παραδίδεται τέλος Μαρτίου η παιδική χαρά στον Άγιο Κωνσταντίνο


Ως το τέλος του μήνα τελειώνουν οι εργασίες στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο του Αγίου Κωνσταντίνου και θα δοθεί προς χρήση σε παιδιά και , ενώ ως τα μέσα του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του Πάρκου από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην Βόλου, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, τα παλιά και χαλασμένα παιχνίδια που υπήρχαν στην παιδική χαρά του πάρκου έχουν αντικατασταθεί με καινούργια και κυρίως ασφαλή παιχνίδια, οι εργασίες στο χώρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ πρόσφατα έγινε και πιστοποίηση.

Όπως εξάλλου ανέφερε ο κ. Σταυριδόπουλος ο ΟΛΒ μεριμνά και για το του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου, τόσο με ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα όσο και με γεωπόνους που έχουν τις γνώσεις ως προς το τι χρειάζεται να φυτευτεί, να αντικατασταθεί ή να κοπεί, ώστε τα να εμπλουτίζονται και να μην είναι επικίνδυνα για τους .

Σε ότι αφορά στην ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του πάρκου, ο κ. Σταυριδόπουλος ανέφερε ότι αυτή θα γίνει μάλλον σε δύο φάσεις, ώστε το να παραμένει προσβάσιμο και λειτουργικό τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση, είναι ούτως ή άλλως απαραίτητη, καθώς η υπάρχουσα είναι πολύ παλιά και υπάρχουν πολλές ζημιές»

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, σημαντική δουλειά έχει γίνει και με το φωτισμό του πάρκου, καθώς τα φώτα έχουν επισκευαστεί και έχουν αντικατασταθεί λαμπτήρες με πιο οικονομικούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση