Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο
Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση  πραγματοποιήθηκε  σήμερα  το πρωί, έξω από το κεντρικό Η «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στο Βόλο, με σύνθημα για μόνιμο συνταξιουχικό ξεσηκωμό , καταγγέλλοντας την συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ για τις καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές διατάξεις του Ν. 4387/16 που εφαρμόζει.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη τη χώρα, με τοπικές και περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους απέναντι στις αντισυνταξιουχικές – αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν:

-Κανένας επαν , καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).

-Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του Ε.

δικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το συνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.

-Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ό,τι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες –επικουρικές συντάξεις και την .

-Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης.

-Δημόσια και υγεία για όλο το λαό.

Τέλος κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους να  πάρουν αγωνιστικά μέρος στις εκ του εργατικού κινήματος για την Πρωτομαγιά.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση