Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο
Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση  πραγματοποιήθηκε  σήμερα  το πρωί, έξω από το κεντρικό ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στο Βόλο, με σύνθημα για μόνιμο συνταξιουχικό ξεσηκωμό , καταγγέλλοντας την συγκυβέρνηση - για τις καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές διατάξεις του Ν. 4387/16 που εφαρμόζει.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη τη χώρα, με τοπικές και περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους απέναντι στις αντισυνταξιουχικές – αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες.

Οι απαιτούν:

-Κανένας επανυπολογισμός , καμία με την προσωπική διαφορά στις κύριες και και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).

-Όχι στη του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.

δικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το συνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.

-Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και ό,τι η κυβέρνηση παρακρατεί σε κύριες –επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης .

-Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης.

-Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

Τέλος κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους να  πάρουν αγωνιστικά μέρος στις εκ του εργατικού κινήματος για την Πρωτομαγιά.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση