Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι
Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι

Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι

Εκατόν τρία κιβώτια, με περισσότερο από έναν τόνο συσκευασμένης κάνναβης, εντόπισαν εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου.

Τα κιβώτια με τα ναρκωτικά έφτασαν με του Λιμενικού στο λιμάνι του Βόλου, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για χασίς, καθώς δεν ανοίχτηκαν ακόμη οι συσκευασίες.

Η σημερινή επιχείρηση του Λιμενικού ήταν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη εβδομάδα αφορά την εξάρθρωση κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα μεταφέρουν ναρκωτικά από την στην .

Την περασμένη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, το είχε ακινητοποιήσει το ένας σκάφος και αναζητούσε το δεύτερο, στο οποίο επέβαιναν Αλβανοί ναρκωτικών.

Στη μεγάλη επιχείρηση έλαβαν μέρος δυνάμεις του λιμενικού από ξηράς πλωτά και εναέρια μέσα, με τη συμμετοχή και βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Η επιχείρηση συντονίζεται από το Αρχηγείο του Λ.Σ. και είναι συνέχεια της εξάρθρωσης κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα μεταφέρουν ναρκωτικά από την στην . Την περασμένη Τετάρτη το είχε ακινητοποιήσει το ένας σκάφος και αναζητούσε το δεύτερο, στο οποίο επέβαιναν Αλβανοί ναρκωτικών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση