Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι
Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι

Πάνω από ένας τόνος συσκευασμένης κάνναβης σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι

Εκατόν τρία κιβώτια, με περισσότερο από έναν τόνο συσκευασμένης κάνναβης, εντόπισαν εκπαιδευμένοι σκύλοι και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε σπηλιά στη νησίδα , ανοιχτά της Αλοννήσου.

Τα κιβώτια με τα έφτασαν με πλωτό σκάφος του Λιμενικού στο εμπορικό λιμάνι του , ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για , καθώς δεν ανοίχτηκαν ακόμη οι συσκευασίες.

Η σημερινή επιχείρηση του Λιμενικού ήταν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στο Αιγαίο βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη εβδομάδα αφορά την εξάρθρωση κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα μεταφέρουν από την Τουρκία στην .

Την περασμένη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, το είχε ακινητοποιήσει το ένας σκάφος και αναζητούσε το δεύτερο, στο οποίο επέβαιναν έμποροι ναρκωτικών.

Στη μεγάλη επιχείρηση έλαβαν μέρος δυνάμεις του λιμενικού από ξηράς πλωτά και εναέρια μέσα, με τη συμμετοχή και βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Η επιχείρηση συντονίζεται από το Αρχηγείο του Λ.Σ. και είναι συνέχεια της εξάρθρωσης κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα μεταφέρουν ναρκωτικά από την Τουρκία στην . Την περασμένη Τετάρτη το είχε ακινητοποιήσει το ένας σκάφος και αναζητούσε το δεύτερο, στο οποίο επέβαιναν έμποροι ναρκωτικών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση