Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους
Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Τουλάχιστον έξι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες περιοχές της ς υπέβαλαν για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρώντας ότι έγινε κάποιο λάθος από τους δικαστικούς αροσώπους, που τους θίγει.

Η διαδικασία ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Κοινοτικών Εκλογών και αμέσως έσπευσαν έξι υποψήφιοι από το Δήμο Αλμυρού, το Δήμο , Σκιάθου κ.α. για να υποβάλλουν επανακαταμέτρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στο του γι' αυτό το σκοπό μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, με την καταληκτική να είναι η ερχόμενη Τρίτη.

Εν τω μεταξύ προχθές πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων για τις και σύμφωνα με πληροφορίες χθες υποψήφιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του υ ζητώντας να πληροφορηθεί μέχρι πότε μπορεί να υποβάλλει αίτηση για επανακαταμέτρηση.

Τονίζεται ότι η προθεσμία για τους υποψήφιους των Περιφερειακών εκλογών λήγει την προσεχή Δευτέρα και έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται και το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν, αφού νόμος δεν αναφέρει ότι από την πενθήμερη προθεσμία εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση