Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους
Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Τουλάχιστον έξι υποψήφιοι πό διάφορες περιοχές της υπέβλαν για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρώντας ότι έγινε κάποιο λάθος από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που τους θίγει.

Η διαδικασία ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Κοινοτικών Εκλογών και αμέσως έσπευσαν έξι υποψήφιοι από το Δήμο Αλμυρού, το Δήμο Ρήγα Φεραίου, Σκιάθου κ.α. για να υποβάλλουν επανακαταμέτρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στο Πρωτοδικείο του Βόλου γι' αυτό το σκοπό μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, με την καταληκτική να είναι η ερχόμενη Τρίτη.

Εν τω μεταξύ προχθές πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων για τις Περιφερειακές και σύμφωνα με πληροφορίες χθες υποψήφιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Πρωτοδικείου ζητώντας να πληροφορηθεί μέχρι πότε μπορεί να υποβάλλει αίτηση για επανακαταμέτρηση.

Τονίζεται ότι η για τους υποψήφιους των Περιφερειακών εκλογών λήγει την προσεχή Δευτέρα και έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται και το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν, αφού νόμος δεν αναφέρει ότι από την πενθήμερη εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση