Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους
Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Πάνω από 6 αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων από υποψήφιους

Τουλάχιστον έξι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες περιοχές της Μαγνησίας υπέβαλαν αιτήσεις για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των αυτοδιοικητικών εκλογών, θεωρώντας ότι έγινε κάποιο λάθος από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που τους θίγει.

Η διαδικασία ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι μετά την επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Κοινοτικών Εκλογών και αμέσως έσπευσαν έξι υποψήφιοι από το Δήμο Αλμυρού, το Δήμο Ρήγα Φεραίου, Σκιάθου κ.α. για να υποβάλλουν αιτήσεις επανακαταμέτρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στο Πρωτοδικείο του Βόλου γι’ αυτό το σκοπό μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η ερχόμενη Τρίτη.

Εν τω μεταξύ προχθές πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων για τις Περιφερειακές εκλογές και σύμφωνα με πληροφορίες χθες υποψήφιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Πρωτοδικείου ζητώντας να πληροφορηθεί μέχρι πότε μπορεί να υποβάλλει αίτηση για επανακαταμέτρηση.

Τονίζεται ότι η προθεσμία για τους υποψήφιους των Περιφερειακών εκλογών λήγει την προσεχή Δευτέρα και έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται και το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν, αφού νόμος δεν αναφέρει ότι από την πενθήμερη προθεσμία εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Μαγνησία και Β. Σποράδες - https://t.co/1VscCQV2Jo -

  • Σφοδρή επίθεση του δημάρχου Βόλου στον ΣΥΡΙΖΑ για "Γεωργούλα" και ΧΥΤΑ - https://t.co/s90U7n4R7S -

  • Το νέο Δ.Σ. της «Κενταύρων Όρος» - https://t.co/hwKQmZaD7P -

"Αλιεύοντας" την είδηση