Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πανικός στο Δημαρχείο του Βόλου και από θαύμα δεν θρηνήθηκαν θύματα
Πανικός στο Δημαρχείο του Βόλου και από θαύμα δεν θρηνήθηκαν θύματα

Πανικός στο Δημαρχείο του Βόλου και από θαύμα δεν θρηνήθηκαν θύματα

Πανικός προκλήθηκε στις 12.45 στο Δημαρχείο του , μετά από σκάσιμο των σωλήνων των θερμοσυσσωρευτών λόγω παλαιότητας, ενώ από δεν θρηνήθηκαν θύματα.

Υπάλληλοι και κόσμος πετάχτηκαν έξω από το Δημαρχείο , μετά από εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρέθηκε στο χώρο και απενεργοποίησε τμήματα ηλεκτρισμού για να αποφευχθεί , ενώ προχώρησε στην εκτόνωση των σωλήνων και στη άντληση υδάτων στο του Δημαρχείου.
Να σημειωθεί ότι το πρωί έσπασε ο λέβητας κι έγινε , ενώ , μετά από ώρες έπεσε ο θερμοστάτης του λέβητα με αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί το δίκτυο και να σπάσουν οι σωλήνες.

Συγκεκριμένα έσκασαν σωλήνες σε τέσσερα σώματα θέρμανσης στο και στον όροφο του Δημαρχείου και οι χώροι γέμισαν υδρατμούς και νερά ενώ σε κάποια σημεία είχαν δημιουργηθεί πίδακες και το νερό έφτασε μέχρι τις πρίζες και ήταν ευτύχημα που δεν υπήρξαν θύματα αφού είναι καλός αγωγός και όσοι πατούσαν σε βρεγμένη επιφάνεια θα μπορούσαν να πάθουν κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη.

Να σημειωθεί ότι δύο γάμοι που ήταν προγραμματισμένοι εκείνη την ώρα έγιναν υπαίθρια (έξω από το Δημαρχείο), ενώ η κινητοποιήθηκε προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

dimarxeio2 (1)dimarxeio2 (2)

dimarxeio6 (2)dimarxeio9

dimarxeio6 (1)dimarxeio8 (2)

dimarxeio4 (1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση