Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις εισαγωγής
Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις εισαγωγής

Αγωνί τέλος γι τους περίπου 100.000 υποψηφιους που δδικουν μια από τις περίπου 80.000 θέσεις σε και παραγωγικές σχολές. Οπως ανακοινώθηκε προ ολίγου από το , τα των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή στις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της ς του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια του Υπουργείου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση