Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία
«Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

«Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Στο «συρτάρι» νμένεται να παραμείνουν προς το παρόν τα δύο μνημόνια ς και μία σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, που έχουν κατατεθεί στην Βουλή προς κύρωση.

Αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως τόνισε, πρόθεση της ς εξαρχής ήταν να καταθέσει τα εν λόγω στη Βουλή κατά τη διάρκεια ς του Ζόραν στην Αθήνα, συμβολίζοντας τη σαφή πρόθεσή της να δρομολογήσει τη διαδικασία κύρωσής τους, η οποία όμως όπως σημείωσε δεν επείγει.

«Δεν υπάρχει κάτι το επείγον. Νομίζω ότι την την ενδιέφερε να τα καταθέσει εκείνη την δεδομένη χρονική στιγμή. Μου έχει δοθεί η εικόνα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η κύρωσή τους. Δεν υπάρχει τέτοια πρεμούρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης έχει πρόσφατα προαναγγείλει την πρόθεσή του να ζητήσει , με προφανή στόχο να φέρει σε δύσκολη θέση βουλευτές της ΝΔ που είχαν ταχθεί δυναμικά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση