Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία
«Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

«Παγώνει» η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Στο «συρτάρι» αναμένεται να παραμείνουν προς το τα δύο μνημόνια συνεργασίας και μία μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, που έχουν κατατεθεί στην προς κύρωση.

Αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως τόνισε, πρόθεση της κυβέρνησης εξαρχής ήταν να καταθέσει τα εν λόγω νομοσχέδια στη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Αθήνα, συμβολίζοντας τη σαφή πρόθεσή της να δρομολογήσει τη διαδικασία κύρωσής τους, η οποία όμως όπως σημείωσε δεν επείγει.

«Δεν υπάρχει κάτι το επείγον. Νομίζω ότι την την ενδιέφερε να τα καταθέσει εκείνη την δεδομένη χρονική στιγμή. Μου έχει δοθεί η εικόνα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η κύρωσή τους. Δεν υπάρχει τέτοια πρεμούρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει πρόσφατα προαναγγείλει την πρόθεσή του να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, με προφανή στόχο να φέρει σε δύσκολη θέση της που είχαν ταχθεί δυναμικά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση