Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παγκόσμιος ο Παπαστάμος στο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Βουδαπέστης
Παγκόσμιος ο Παπαστάμος στο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Βουδαπέστης

Παγκόσμιος ο Παπαστάμος στο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Βουδαπέστης

Κυρίαρχος στα 400 μ. στη μικτή ατομική, αναδείχθηκε ο κολυμβητής του ΝΟ Χανίων Απόστολος Παπαστάμος στο /νεανίδων της Βουδαπέστης και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο αθλητής πέτυχε νέο στην κατηγορία των εφήβων, με επίδοση 4:11.93 (σ.σ. αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών), κατακτώντας το δεύτερο στη διοργάνωση, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε φορέσει στο στήθος του και το χάλκινο στα 200 μ. μικτή ατομική.

Δεύτερος ήρθε ο Ρώσος, Ίλια Μπορόντιν, με χρόνο 4:12.95 και στην τρίτη θέση ο Γάλλος, Λεόν Μαρσάντ, με 4:16.37.

Με το του Παπαστάμου η Ελλάδα μετρά συνολικά 10 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του τμήματος κολύμβησης του «Η ΝΙΚΗ»

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στον  Απόστολο Παπαστάμο αθλητή του Ναυτικού ομίλου Χανίων, για την τεράστια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στη Βουδαπέστη και στο αγώνισμα των 400 ΜΑ όπου κατέλαβε την πρώτη θέση σημειώνοντας νέο 4:11.93 , το οποίο αποτελεί τόσο πανευρωπαϊκό , όσο και πανελλήνιο ρεκόρ καθώς επίσης και όριο πρόκρισης για τους ολυμπιακούς του Τόκυο το 2020.

Ακολουθεί η επιστολή προς την πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε

Με την παρούσα, το Τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζει τα θερμά  του συγχαρητήρια στον αθλητή του Συλλόγου σας Απόστολο Παπαστάμο, για την τεράστια του, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων- Νεανίδων στη Βουδαπέστη.

Παρακαλώ, όπως μεταφέρετε συγχαρητήριες ευχές στον ίδιο προσωπικά, τον προπονητή Κώστα Τσιλιβάκη καθώς επίσης και στον έτερο αθλητή του συλλόγου σας Αλέξανδρο Κάχρη, για  την επιτυχία που έρχεται ως επιστέγασμα, της συστηματικής και σκληρής δουλειάς και σε συνέχεια πρόσφατων επιτυχιών.

Συγχαρητήρια και πάλι! Εύχομαι συνέχιση των επιτυχιών !

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση