Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα
Παγκόσμιο  Συνέδριο  και Αντάμωμα  Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα

Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα

Την επίσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου και Ανταμώματος Θεσσαλών δέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σήμερα 13-7-16.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Γεώργιος Βόμπρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Υόρκης Απόστολος Σκοτίδας από κοινού με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ηλία Κουτσερή εξέθεσαν στην κα Κολυνδρίνη τη θεματολογία και τους στόχους του Συνεδρίου, που αποτελεί παράλληλα κι Αντάμωμα θεσμό πλέον για την Θεσσαλία, τον οποίον στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Θα λάβει χώρα στην Τσαγκαράδα Πηλίου στις 15, 16 και 17 Ιουλίου 2016 στο ξενοδοχείο “Aglaida Hotel & Apartments” και διοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «Ασκληπιός» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και το πρακτορείο Les Hirondelles.

Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου, στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της Συνομοσπονδίας από Ευρώπη, Καναδά, Αμερική, Αυστραλία και βέβαια την Ελλάδα, είναι « και πολιτιστική κληρονομιά στα χρόνια της Παγκοσμιοποίησης», με εξέταση παράλληλα του ζητήματος του «Ρόλου των ομοσπονδιών στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης».

Οι του συνέδριου θα μεταδίδονται με «Live streaming» από το http://www.europolitis.eu.

Η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη χαιρετίζει την διοργάνωση ως σημαντικό συνεκτικό ιστό των απανταχού Θεσσαλών και καλεί όλους να παραβρεθούν στις εργασίες του Συνεδρίου και στις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του τριημέρου στο Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση