Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα
Παγκόσμιο  Συνέδριο  και Αντάμωμα  Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα

Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στην Τσαγκαράδα

Την επίσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου και Ανταμώματος Θεσσαλών δέχθηκε η αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων σήμερα 13-7-16.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών εώργιος Βόμπρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Υόρκης Απόστολος Σκοτίδας από κοινού με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ηλία Κουτσερή εξέθεσαν στην κα Κολυνδρίνη τη θεματολογία και τους στόχους του Συνεδρίου, που αποτελεί παράλληλα κι Αντάμωμα θεσμό πλέον για την , τον οποίον στηρίζει η .

Θα λάβει χώρα στην Τσαγκαράδα Πηλίου στις 15, 16 και 17 Ιουλίου 2016 στο ξενοδοχείο “Aglaida Hotel & Apartments” και διοργανώνεται από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «Ασκληπιός» με συνδιοργανωτές την , τον δήμο ς- Μουρεσίου, το , την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και το πρακτορείο Les Hirondelles.

Κεντρικό θέμα του Συνεδρίου, στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της Συνομοσπονδίας από Ευρώπη, Καναδά, , Αυστραλία και βέβαια την , είναι «Παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά στα χρόνια της Παγκοσμιοποίησης», με εξέταση παράλληλα του ζητήματος του «Ρόλου των ομοσπονδιών στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης».

Οι εργασίες του συνέδριου θα μεταδίδονται με «Live streaming» από το http://www.europolitis.eu.

Η αεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη χαιρετίζει την διοργάνωση ως σημαντικό συνεκτικό ιστό των απανταχού Θεσσαλών και καλεί όλους να παραβρεθούν στις εργασίες του Συνεδρίου και στις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του τριημέρου στο Πήλιο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση