Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Π. Λαφαζάνης:Αν δε μπορούμε να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη
Π. Λαφαζάνης:Αν δε μπορούμε να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη

Π. Λαφαζάνης:Αν δε μπορούμε να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αφήσει την κυβερνητική σκυτάλη εάν δεν καταφέρει να αξιοποιήσει την εξουσία για να αλλάξει θετικά την κοινωνία, τονίζει μιλώντας στην «Κ» ο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης , ο οποίος, ωστόσο, εμφανίζεται βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει.

Ο κ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση, και η χώρα, το αμέσως επόμενο διάστημα. Οπως επισημαίνει, η χώρα χρειάζεται μια εναλλακτική στα μνημόνια, μια προοδευτική και , και πως ό,τι εμποδίζει μια τέτοια εξέλιξη πρέπει να παραμεριστεί.

Ο εμφανίζεται βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα οριστικοποιηθεί η με τη για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου. Επισημαίνει πως το άνοιγμα σε τρίτες χώρες δεν αφορά την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης για την των δανείων, αλλά την προσπάθεια αναπτυξιακής πορείας, και τονίζει ότι το ζήτημα του χρέους πρέπει να αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους και στο πλαίσιο προσπάθειας για «βαθιά διαγραφή».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

"Αλιεύοντας" την είδηση