Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα
Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

Με την διαδικασία του «επείγοντος» και σε πολλά άρθρα θα κατατεθεί στην Βουλή την προσεχή Δευτέρα το με τα προαπαιτούμενα, όπως διευκρίνισε σήμερα, Παρασκευή, η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα .

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», η κα εροβασίλη τόνισε ότι ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση, από πλευράς όλων των υπουργείων, των ρυθμίσεων που απαιτούνται και θα συμπεριληφθούν στο πολυ, ενώ όπως εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα επιμέρους νομοθετήματα συλλέγονται από τη ενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το χρονικό περιθώριο για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι στις 15 έως 17 Οκτωβρίου.

«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομο, θα κριθεί και η στάση της πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφερόμενη στα ανοιχτά θέματα της συμφωνίας, η κα Γεροβασίλη είπε ότι μπροστά μας εκκρεμεί η μεγάλη συζήτηση για την μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού, αλλά και τα θέματα, τα οποία εκκρεμούν για τον επόμενο μήνα». Παράλληλα, υπενθύμισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί και από την Επιτροπή των Σοφών το πόρισμα και στη συνέχεια θα ανοίξει ένας ευρύς διάλογος με σκοπό το Ασφαλιστικό να ψηφισθεί το οέμβριο. «Είναι, ξέρετε, από τα θέματα τα οποία είχαν μείνει ανοικτά και διεκδικήσαμε για να μείνουν ανοικτά, προκειμένου να κλείσουμε το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και στο κομ του Ασφαλιστικού και στο κομ των εργασιακών, τα οποία είναι επόμενα βήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση