Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα
Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

Ως «επείγον» και σε πολλά άρθρα το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

Με την διαδικασία του «επείγοντος» και σε πολλά άρθρα θα κατατεθεί στην Βουλή την προσεχή Δευτέρα το με τα προαπαιτούμενα, όπως διευκρίνισε σήμερα, Παρασκευή, η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση, από πλευράς όλων των υπουργείων, των ρυθμίσεων που απαιτούνται και θα συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο, ενώ όπως εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα επιμέρους νομοθετήματα συλλέγονται από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το χρονικό περιθώριο για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι στις 15 έως 17 Οκτωβρίου.

«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση της πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφερόμενη στα ανοιχτά θέματα της συμφωνίας, η κα Γεροβασίλη είπε ότι μπροστά μας εκκρεμεί η μεγάλη συζήτηση για την μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού, αλλά και τα εργασιακά θέματα, τα οποία εκκρεμούν για τον επόμενο μήνα». Παράλληλα, υπενθύμισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί και από την Επιτροπή των Σοφών το πόρισμα και στη συνέχεια θα ανοίξει ένας ευρύς διάλογος με σκοπό το Ασφαλιστικό να ψηφισθεί το Νοέμβριο. «Είναι, ξέρετε, από τα θέματα τα οποία είχαν μείνει ανοικτά και διεκδικήσαμε για να μείνουν ανοικτά, προκειμένου να κλείσουμε το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και στο κομμάτι του Ασφαλιστικού και στο κομμάτι των εργασιακών, τα οποία είναι επόμενα βήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση