Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας
Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Ορκίστηκε το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε απόψε Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, παρουσία αιρετών, εκπροσώπων φορέων, Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων Ασφαλείας και πολιτών.

Ο εκ νέου Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε όλους όσοι εμπιστεύτηκαν την περιφερειακή αρχή ώστε να διοικήσει σύμφωνα με τις εντολές τους και απέτρεψαν τη συνδιαλλαγή, τις συναλλαγές, τις εξαρτήσεις και πρόσθεσε: “Ευχαριστώ το Θεό που στις δύσκολες στιγμές μου έδωσε τη δύναμη, την ενέργεια και την πίστη να υπερασπιστώ τη Θεσσαλία, αλλά και την , σε κρίσιμες εποχές για τη χ μας. Σε κάθε σημαντική και κρίσιμη στιγμή στρέφω τα α μου στον ουρανό και η σκέψη μου τρέχει στον πατέρα μου. Ευχαριστώ την μητέρα μου που ήταν πάντα στο πλευρό μου, την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει και απ αυτή αντλώ δύναμη. Ευχαριστώ όλους τους πολύτιμους συνεργάτες μου, τους εργαζόμενους και τα μέλη του Συνδυασμού μας.Ποτέ δεν δίστασα να ταράξω τα θολά νερά, προκειμένου να θεμελιώσω μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο.

Ο κ. Αγοραστός έκανε λόγο για μια σύγχρονη και ασφαλή περιφέρεια, μια περιφέρεια που νοιάζεται για εκείνους που έχουν λιγότερα, που δημιουργεί , την πιο πράσινη περιφέρεια της χς, με έντονη αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα, με το μεγαλύτερο έργο κλιματικής αλλαγής, την Κάρλα, με 15 ευρωπαϊκά και εθνικά βραβεία. Μια Περιφέρεια – πρότυπο στην και την Ευρώπη, με βαθύ αποτύπωμα.

“Είμαστε η Περιφέρεια του υπέρ. Το ενάντια για μας δεν υπάρχει. Είμαστε υπέρ της δράσης, υπέρ της πρωτοβουλίας, υπέρ της ς, υπέρ της εμπιστοσύνης, υπέρ της αλληλεγγύης, υπέρ του να γεφυρώσουμε διαφορές, υπέρ του να ανανεώσουμε το νήμα της ιστορίας και τη δυναμική της προόδου, υπέρ του να ζήσουν τα παιδιά μας καλύτερα από τους γονείς μας” τόνισε ο Θεσσαλίας και συμπλήρωσε: “Και τώρα προχωράμε σε μια νέα εποχή, όπου προτεραιότητες μας είναι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η υγεία, μια οικονομία που δουλεύει για τον άνθρωπο και δημιουργεί καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Μια Περιφέρεια που δίνει ίδιες ευκαιρίες σε όλους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μια Περιφέρεια αξιοκρατική, καθαρή, δίκαιη. Επενδύοντας στο μέλλον. Αυτός είναι ο αγώνας μας για τη Θεσσαλία.Σήμερα, όλοι μαζί, στέλνουμε ένα μήνυμα δημιουργίας, συλλογικής προσπάθειας και άλλης οπτικής για τη σύγχρονη ζωή, με πρωτοπορία και στη δημιουργία θετικών κοινωνικών πόλων, με ανθρωπιά και αγάπη για τον συνάνθρωπο”.

Επίσης ο Κ. Αγοραστός τόνισε: “Για μένα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν είναι απλώς μια διοικητική ενότητα, ούτε μια γεωγραφική περιοχή. Είναι ανθρωποι, μεγάλοι, μικροί, ανώνυμοι, επώνυμοι, σίγουρα διαφορετικοί, αλλά όλοι το ίδιο σπουδαίοι. Σήμερα ξεκινάμε τη νέα θητεία με πίστη, με ελπίδα, επιμονή και υπομονή, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Με όρεξη για δουλειά και δημιουργία και εντέλει με χαρά για τη ζωή και για ό,τι μας επιφυλάσσει το αύριο. Με ήσυχη τη συνείδησή μας, ως μόνη ανταμοιβή μας. Και τελικό κριτή των πράξεών μας, την Ιστορία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση