Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου
Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

Στο κτάμεστο νοιχτό θέατρο Μπούρτζι, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, την εκδήλωση τίμησαν οι του νομού ς Αθανάσιος πης και νσταντίνος Μαραβέγιας, ο νεοεκλεγείς σύμβουλος , η αναπληρώτρια πρέσβης της Πρεσβείας της Αυστρίας Martina Hermann και η προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαριάνθη Αναστασιάδου.

Χαιρετισμό απέστειλε ο μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος  και οι Χρήστος Μπουκώρος και Ζέττα Μακρή.

Στην ορκωμοσία ορίστηκε ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη ο αρχιερατικός Σκιάθου π. Γεώργιος Σταματάς.

“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας. Μας εμπιστευθήκατε δίνοντάς μας την εντολή να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και θα το κάνουμε με σύνεση, δικαιοσύνη και εντιμότητα.

Την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά, ενωμένοι όλοι μαζί, με κοινό στοχο το νησί μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε όλους δίπλας μας!”  ‘ηταν το πρώτο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου.

Σε ανάμνηση της μέρας ο δήμαρχος χάρισε ως αναμνηστικό σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου το ακριβές αντίγραφο του αρχαίου νομίσματος της Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση