Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου
Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, την εκδήλωση τίμησαν οι του νομού Μαγνησίας και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Αθανάσιος Ζλατούδης, η αναπληρώτρια πρέσβης της Πρεσβείας της Αυστρίας Martina Hermann και η προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαριάνθη Αναστασιάδου.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος  και οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος και Ζέττα Μακρή.

Στην ορκωμοσία ορίστηκε ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη ο αρχιερατικός επίτροπος Σκιάθου π. Γεώργιος Σταματάς.

“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας. Μας εμπιστευθήκατε δίνοντάς μας την εντολή να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και θα το κάνουμε με σύνεση, δικαιοσύνη και εντιμότητα.

Την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά, ενωμένοι όλοι μαζί, με κοινό στοχο το νησί μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε όλους δίπλας μας!”  ‘ηταν το πρώτο μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου.

Σε ανάμνηση της μέρας ο δήμαρχος χάρισε ως αναμνηστικό σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου το ακριβές αντίγραφο του αρχαίου νομίσματος της Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση